Sobre nosaltres

Trajectòria

Des del nostre naixement, el 1985, hem desenvolupat un alt grau de tecnificació i un creixement molt important. En els últims anys, hem assolit una forta implantació en l’àmbit de l’actuació municipal, especialment a la província de Barcelona, la qual cosa ens ha proporcionat solvència tècnica i econòmica, i un fort coneixement del mercat. Treballem amb clients privats i administració pública.

Invertim constantment en noves eines tecnològiques que faciliten la comunicació, gestió i relació amb el client. El nostre equip humà està format per persones motivades i qualificades que comparteixen l’objectiu de donar el millor servei al client. Ens vam incorporar al grup empresarial Sorigué el 2016.

Mitjans propis

El 2019 hem estrenat una nova seu corporativa ubicada al Districte de Sant Andreu, Barcelona. La seva ubicació és estratègica: dins del nucli urbà, però pròxim a les vies d’entrada i sortida de la ciutat.

La nova seu de Constraula compta amb més de 1.600 m2 d’oficines, 1.200 m2 de magatzem i 1.200 m2 d’aparcament amb més de 50 estacions de recàrrega per als vehicles elèctrics alimentades per plaques fotovoltaiques emplaçades al terrat de l’edifici que a més abasteixen les necessitats energètiques d’enllumenat, clima i força de les oficines.

+1.600m2

d’oficines

+1.200m2

de magatzem

+1.200m2

d’aparcament

L’edifici disposa de l’etiqueta d’eficiència energètica tipus A, gràcies a que està dotat de l’última tecnologia en eficiència energètica i sostenibilitat ambiental.

Ha estat projectat, construït i posat en funcionament seguint les directrius BREEAM. Tenim un edifici model en l’àmbit de l’edificació industrial.

Així mateix, disposem de magatzems estratègicament ubicats per tota la ciutat de Barcelona, fet que ens permet optimitzar els recursos i reduir els temps de resposta en els nostres serveis.

Així mateix, disposem de magatzems estratègicament ubicats per tota la ciutat de Barcelona, fet que ens permet optimitzar els recursos i reduir els temps de resposta en els nostres serveis.

A més, ens hem convertit en una empresa amb flota mediambientalment sostenible. Hem renovat tots els vehicles del personal tècnic i les brigades de manteniment d’edificis amb vehicles elèctrics, híbrids i/o a gas.