juny 2024

Constraula continua el seu creixement a Girona amb l’adequació dels habitatges públics de Salt

Comparteix aquesta notícia

El grup Sorigué, a través de la seva empresa Constraula, es fa càrrec de les obres d'adequació i de manteniment dels habitatges del municipi de Salt, administrats per la Gestora Urbanística Nousalt.

Constraula, empresa de serveis urbans del grup, continua enfortint la implantació de Sorigué a la província de Girona mitjançant les obres d’adequació dels habitatges públics del municipi de Salt.

Aquests immobles, administrats per la Gestora Urbanística Nousalt S.L., seran objecte d’una sèrie de treballs puntuals segons el seu estat actual i sempre respectant les característiques tècniques de cadascuna. L’objectiu és emprendre les intervencions imprescindibles en el menor temps possible per solucionar situacions que puguin suposar un risc.

L’equip de personal tècnic realitzarà una revisió general, tant a habitatges habitats com deshabitats, i procedirà amb reparacions puntuals i substitució de peces quan sigui necessari.

Constraula a Girona

Aquest és el segon contracte de l’àrea Ciutat que Sorigué desenvolupa a la província de Girona. El primer, actualment en execució, consisteix en el manteniment dels sistemes de climatització i d’aigua calenta sanitària a centres administratius, socials i culturals de Girona capital, entre els quals hi ha la seu de la Policia, el Mercat del Lleó, el Teatre Municipal o la Biblioteca Antònia Adroher.

Per a l’adjudicació es van tenir en compte criteris com l’experiència en el manteniment preventiu, correctiu i predictiu de grans edificacions, així com la gestió d’infraestructures urbanes, equipaments i via pública.

Presència en l’àmbit nacional

Sorigué és especialista en el manteniment i la rehabilitació d’edificis, executant importants contractes per gran part del territori espanyol.

A Catalunya, s’encarrega de tenir cura de 350 edificis públics de la ciutat de Barcelona per a l’Ajuntament de Barcelona o del manteniment dels habitatges socials que gestiona l’Agència de l’Habitatge de Catalunya (AHC) a Lleida i Vallès Occidental, entre altres serveis a destacar.

També realitza el manteniment d’instal·lacions significatives a altres comunitats autònomes del país. A Madrid, Sorigué és responsable de la gestió de les instal·lacions del Senat d’Espanya o del manteniment integral i assistència elèctrica a IFEMA Madrid.

A Andalusia, duu a terme el manteniment integral i gestió tècnica de la Ciutat de la Justícia de Sevilla i, al mes de juny, iniciarà la cura de la Universitat de Huelva.

Comparteix aquesta notícia