Innovació

A Constraula, treballem pel creixement d’una cultura innovadora, mitjançant la valorització i el foment de noves idees per a productes i serveis, l’anàlisi permanent de tendències i el desenvolupament de tecnologia i la gestió de projectes d’D+I.

Hem desenvolupat CTMAN, una aplicació de gestió de manteniment que permet fer el seguiment dels projectes en curs des de un ordinador, tauleta o telèfon mòbil, tant per part dels clients com de l’equip del projecte.

Aquest programa facilita la gestió i el control exhaustiu de tots els treballs que realitzem durant els contractes. El programa s’ha implantat i s’ha posat en funcionament en cinc dels deu districtes de Barcelona on com a empresa hem estat adjudicataris durant els últims 25 anys.

Recentment hem incorporat el sistema GIS, Geographic Information System, un sistema informàtic que gestiona la informació geogràfica que està digitalitzada. Això permet gestionar de manera més eficient les dades que obtenim en cadascun dels projectes realitzats i presentar els resultats en un format més visual.