novembre 2019

Sorigué incorpora a la seva flota sis vehicles elèctrics, els primers en la seva gamma que arriben a Espanya

Comparteix aquesta notícia

El grup empresarial ha triat el nou e-Crafter totalment elèctric de Volkswagen per a ampliar la flota de vehicles dels seus contractes de serveis urbans a la província de Barcelona.

El grup empresarial Sorigué ha rebut les sis unitats de furgoneta e-Crafter 100% elèctrica de Volkswagen, les primeres lliurades a Espanya, en un acte celebrat en un dels seus centres de treball situat a la Zona Franca de Barcelona. Aquestes sis unitats zero emissions se sumen a la flota de vehicles dels seus contractes de serveis urbans a la província de Barcelona.

La trobada va comptar amb la presència de Manuel Vélez, director general de les àrees de Tecnologia i Serveis de Sorigué; Francesc Faus, gerent d’Ambitec; Francisco Ullod, gerent de Constraula; Borja Barenys, director de Vendes de Volkswagen Vehicles Comercials; Dana Cortada, directora general de Volkswagen Group Retail; i Luis Subías, gerent de Volkswagen Barcelona, entre altres representants. Ambitec, especialitzada en paisatgisme i medi ambient, i Constraula, dedicada als serveis urbans, són les empreses Sorigué que incorporaran aquests vehicles zero emissions a la seva flota.

“La compra d'aquests vehicles responen a la nostra aposta com a grup empresarial per la sostenibilitat ambiental. A Sorigué treballem perquè els nostres serveis urbans creixin de manera sostenible i aportem valor en els contractes on participem”, ha dit Manuel Vélez, director general de les àrees de Tecnologia i Serveis del grup empresarial, de la qual formen part, juntament amb Acsa Obres i Infraestructures, les empreses Ambitec i Constraula.

La nova furgoneta e-Crafter de Volkswagen Vehicles Comercials ofereix una conducció sense emissions i 170 quilòmetres d’autonomia. El motor s’alimenta mitjançant un paquet de bateries d’ions de liti muntat sota el sòl de l’espai de càrrega, que es combina amb un sistema de càrrega ràpida CCS que permet recarregar les bateries al 80% en tan sols 45 minuts.

A més, presenta importants avantatges econòmics tant per la reducció dels costos de manteniment com per les exempcions de pagament en algunes vies de peatge, aparcament en certes àrees o la lliure circulació en episodis de contaminació i restricció al trànsit en grans ciutats.

D’aquesta forma, Sorigué manté el seu compromís amb el transport sostenible. En els últims anys la companyia ha sumat a la seva diversa flota un important nombre de vehicles elèctrics, especialment en els seus contractes de serveis urbans.

Comparteix aquesta notícia