Obres de remodelació de la plaça Alfons Comín al barri Falguera de Sant Feliu de Llobregat, Barcelona

Client
Àrea Metropolitana de Barcelona
Localització
Barcelona
Periode de l'Obra
2022 -2023
Abast

Projecte de renovació vegetal i construcció de nous espais lúdics a la plaça Alfons Comín per aconseguir una efectiva integració amb el Parc de Can Falguera.

Import
595.397,04 €

Concebuda com un espai públic de qualitat, la plaça Alfons Comín s’incorpora als jardins del Palau Falguera mitjançant l’augment de la superfície vegetal, tant entapissada com arbòria, i la creació d’una zona dedicada a arbustos i rosers.

Així doncs, el projecte de remodelació estén la fisonomia del Parc de Can Falguera cap a l’interior de la plaça. L’obra també consta d’una àrea pavimentada d’us polivalent amb un espai comú d’accés al parc de Can Falguera i a la mateixa plaça, amb predomini de sauló o gravella.

S’inclou una zona de jocs infantils, una petita zona de jocs d’aigua, així com la col·locació de nou mobiliari i la renovació de instal·lacions d’enllumenat públic, reg i clavegueram.

El projecte també incorpora la continuació de la tanca del parc, amb una nova porta corredissa d’accés d’accionament elèctric, que continua el disseny de la existent al carrer de San Josep.

 

Dades tècniques

Superfície de l’actuació:
2.750 m2
Termini d’execució:
5.5 mesos

Equipaments

Nou mobiliari urbà:
44 unitats

Vegetació

Nou arbratge:
22 unitats
Plantes arbustives:
339 unitats