maig 2020

Dos projectes de Constraula, reconeguts com a finalistes dels premis FAD 2020

Comparteix aquesta notícia

Dos projectes executats per Constraula han estat seleccionats entre les 27 obres finalistes de la 62a edició dels Premis FAD d'Arquitectura i Interiorisme.

La transformació de l’antiga finca agrícola Mas Ravetllat en els nous jardins del Doctor Pla i Armengol, ha estat distingida com a finalista en la categoria Ciutat i Paisatge dels Premis FAD d’Arquitectura i Interiorisme 2020.

La rehabilitació d’aquest espai de 3,6 hectàrees construït a principis del segle XX va ser responsabilitat de Constraula conjuntament amb Ambitec, empresa de paisatgisme i jardineria. Ambdues empreses són part del grup Sorigué .

Els nous jardins del Doctor Pla i Armengol, obra executada per a l’Ajuntament de Barcelona, compten actualment amb zones de jocs infantils inclusius, dues zones ombrejades amb pèrgola, dos miradors, zona humida, zona d’horts, zones boscoses i una zona de jardí domèstic amb escultures i fonts pròpies de l’època, restaurades.

D’acord amb el jurat dels premis FAD, el projecte “aposta per la recuperació històrica del lloc i de la biodiversitat a escala urbana i metropolitana”.

Per altra banda, els projectes de pintura i revestiments per a les escoles del Consorci d’Educació de Barcelona el 2019, en els quals Constraula va participar amb 10 empreses més, va ser reconegut en la categoria Interiorisme.

Finalment, Constraula també ha estat contractista d’una obra seleccionada en la categoria de Ciutat i Paisatge: la Superilla al barri Sant Antoni.

Els Premis FAD d’Arquitectura i Interiorisme són un dels guardons amb més recorregut i prestigi d’Europa en aquest àmbit. Els premis s’han lliurat en quatre categories: Arquitectura, Interiorisme, Ciutat i Paisatge, i Intervencions Efímeres.

Comparteix aquesta notícia