gener 2021

Constraula participa en l’ampliació de les terrasses de Barcelona derivada de la crisis sanitària

Comparteix aquesta notícia

Constraula ha executat les obres d’ampliació de les terrasses de bars i restaurants dels districtes de Sant Andreu i part del districte de Sant Martí dins de les obres licitades per BIMSA al plec “Obres relatives a l’ampliació de l’espai públic per destinar-ho a la reobertura de les terrasses, amb ocasió de la flexibilització de les restriccions establertes amb la declaració de l’estat d’alarma. LOT 10”. Aquestes obres han tingut una durada de 6 mesos i s’han realitzat un total de 400 actuacions.

L’objectiu ha estat reforçar el suport al sector de la restauració que s’ha vist fortament afectat per la Còvid-19 i la reactivació econòmica de la ciutat. El projecte permet que molts bars i restaurants puguin obrir al públic garantint la distància de seguretat entre taules.

Les obres han consistit en guanyar espai al vehicle privat per tal de deixar les voreres buides per a la circulació de vianants. La separació entre l’espai de terrasses i la circulació dels vehicles s’ha fet mitjançant la senyalització dels espais i la col·locació d’elements de mobiliari urbà com pilones i/o barreres de formigó tipus new jerseis.

Comparteix aquesta notícia