desembre 2022

Constraula és guanyador del repte urbà per la regeneració d’edificis d’habitatges amb sistemes innovadors sostenibles

Comparteix aquesta notícia

Al mes de novembre l’Ajuntament de Barcelona ha publicat els guanyadors del repte urbà “regeneració d’edificis d’habitatges amb sistemes innovadors sostenibles” on Constraula ha sigut una de les tres finalistes.

Aquest repte, impulsat per Bit Habitat busca resoldre problemàtiques i necessitats complexes dels edificis d’habitatges existents, mitjançant el desenvolupament de nous sistemes integrals, modulars i flexibles. Aquests sistemes modulars  són capaços de millorar les condicions de l’habitabilitat, confort i eficiència energètica dels edificis als quals s’aplica.

El projecte es divideix en dues fases. La primera, amb una durada de 4 mesos, per a realitzar la fabricació i muntatge dels mòduls, i la segona per monitoritzar els paràmetres de millora del sistema amb una duració de 12 mesos.

El projecte es durà a terme conjuntament amb la Universitat Politècnica de Catalunya i amb la col·laboració d’Ambitec, empresa del grup Sorigué especialitzada en serveis urbans de paisatgisme i medi ambient.

Aquest projecte té un pressupost màxim de 187.500 € i rebrà una subvenció del 80% del pressupost.

Comparteix aquesta notícia