març 2024

Constraula aposta per la sostenibilitat a la seva vestimenta laboral

Comparteix aquesta notícia

Constraula ha rebut tres certificats OEKO-TEX® per les seves samarretes, pantalons, polars, dessuadores i sabates de seguretat amb què treballa el seu personal en via pública, obres i edificació.

Aquest segell és un estàndard reconegut internacionalment que s’obté en verificar la idoneïtat dels teixits i confirmar que no contenen substàncies nocives per a l’ésser humà ni contaminants per al medi ambient.

Els tèxtils que aspiren a obtenir l’etiqueta Standard 100 d’OEKO-TEX® s’han de sotmetre a proves i assaigs rigoroses en què no només s’analitzen els materials, sinó també l’empresa sol·licitant, la garantia de qualitat i els processos de producció.

Els tres certificats OEKO-TEX® obtinguts per Constraula ratifiquen l’interès de l’empresa especialitzada en serveis a ciutat per prioritzar la salut de les persones treballadores i apostar per la sostenibilitat en tots els seus processos.

Sobre OEKO-TEX®

OEKO-TEX® és una associació internacional amb presència a 85 països de tot el món. El seu sistema de certificació s’adapta contínuament als requisits legals, impulsant el desenvolupament de productes sostenibles a la indústria tèxtil.

Més de 25 anys d’experiència oferint solucions estandarditzades perquè els seus clients puguin millorar el seu procés de producció i promoure la introducció al mercat de productes responsables amb el medi ambient

Comparteix aquesta notícia