març 2021

Ampliem les nostres oficines amb 850 m2

Comparteix aquesta notícia

Un any i mig després de la inauguració de la nostra nova seu al carrer Caracas 11 de Barcelona, obrim una nova planta de 852,64m2 que permet allotjar 45 nous llocs de treball. La reforma de la segona planta compta també amb dues noves sales de reunions, 3 despatxos, un office de 70m2, dues sales insonoritzades i una sala polivalent de 68m2.

El creixement exponencial de l’activitat de l’empresa a obligat a realitzar la reforma de la segona planta, que en una primera fase no s’havia contemplat. La reforma ha suposat l’adequació de l’espai seguint els mateixos criteris de sostenibilitat amb els quals es va construir la resta de l’edifici el 2018, i que permet mantenir la màxima qualificació en la certificació energètica d’edificis.

La separació entre els espais de treball i el sistema de ventilació i renovació d’aire permeten seguir rigorosament les mesures recomanades per a edificis d’oficines davant la pandèmia per Covid-19.

L’edifici on se situen les oficines de Constraula, va a ser construït a l’any 2004 i ha estat abandonat, després d’haver estat ocupat i afectat per vandalisme, fins el any 2018, any en que Constraula ho va adquirir. A l’inici de la reforma integral de l’edifici es van executar les obres per habilitar la planta soterrani, la planta baixa i la primera planta d’oficines amb capacitat per a 52 llocs de treball.

Comparteix aquesta notícia